About Me and My blog

Szia!

Zsófi vagyok és ez a én blogom. Délkelet Ázsiában utazgatok egy ideig és az élményeimről fogok írni. Néhány hónapja feladtam a szuper Marketing Vezetői állásomat és úgy döntöttem, hogy valóra váltom az álmomat, beutazom Ázsiát.  Ezt a blogot a családomnak és a barátaimnak szánom, de ezen kívül mindenkinek, aki szeretne hallani az élményeimről, függetlenül attól, hogy járt-e már ezekben az országokban vagy sem. A blog célja az is, hogy bárki megismerhesse Ázsiát, még ha fizikailag nem is lehet itt, illetve bátorít mindenkit arra, ha teheti, mozduljon ki és utazzon, nem fogja megbánni!

Kérlek, ne feledd,hogy ez egy  személyes blog, nem utazási magazin:).  Két nyelven, magyarul és angolul fogom írni,hogy minden barátom követni tudja az élményeimet.

Terveim szerint elutazom Vietnámba, Kambodzsába, Laoszba, Thaiföldre, Burmába. De sok más ország is érdekelne, ha belefér a büdzsébe, pl Japán vagy a Fülöp Szigetek.

Remélem sok élményt fog neked adni a blog olvasása, legalább annyit, mint nekem az utazgatás:)!

Zsófi

Hi, I’m Sophie and this blog is about my travels to South East Asia. I recently left my super Marketing Manager job to fulfil a dream of travelling. This blog is for my family and friends. It’s also for anyone who is interested to learn more about my adventures, either if you have travelled to the countries I am about to visit or not. The goal of the blog is also to show Asia to those who cannot travel and to motivate you to get out there and travel.  But please don’t forget this is my personal blog, not a travel site.:) I will be writing this blog in English and in Hungarian, so all my friends will be able to read it.

I will be travelling to Vietnam, Cambodia, Thailand, Lao and Burma, but I would also love to visit Japan and the Philippines.

I hope you will enjoy reading this blog as much as I am enjoying traveling around Asia.

Zsofi

One comment

 1. sinopsis film · May 5, 2014

  I have been browsing on-line greater than 3 hours as of late, yet I by no means found
  any interesting article like yours. It’s lovely value enough for me.

  Personally, if all web owners and bloggers made just right content as
  you did, the web can be much more helpful
  than ever before.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s